۹ کاری که باید قبل از فروش آیفون انجام دهید

۹ کاری که باید قبل از فروش آیفون انجام دهید

6

۹ کاری که باید قبل از فروش آیفون انجام دهید

اگر قصد دارید که آیفون قدیمی خود را بفروشید، معاوضه کنید یا به فردی هدیه دهید تا آیفون جدید را بخرید، این کارها را انجام دهید. با انجام این مراحل ساده قبل از فروش یا معاوضه آیفون قدیمی خود اطمینان حاصل کنید تا داده های شخصی شما مانند ایمیل، پیام های متنی و غیره به دست افراد غریبه نیوفتد و بدون هیچ مشکلی آیفون جدید را خریداری کنید.

آیفون 13
خرید آیفون 13
آیفون 13 پرو
خرید آیفون 13 پرو
آیفون 13 پرو مکس
خرید آیفون 13 پرو مکس
آیفون 13 مینی
خرید ایفون 13 مینی

 

۱- قطع اتصال اپل واچ


از قطع اتصال اپل واچ از آیفونتان اطمینان حاصل کنید.

 

 

۲- گرفتن بک آپ یا پشتیبان گیری از آیفون


قبل از پاک کردن اطلاعات آیفون خود، مهم است که ابتدا از داده های خود نسخه پشتیبان تهیه کنید تا بتوانید آن را در آیفون جدیدتان بازیابی کنید. با استفاده از iTunes یا iCloud می توانید از سرورهای اپل بک آپ بگیرید.
• گرفتن بک آپ از طریق iCloud
آی کلو به طور خودکار هر روز از اکثر داده های مهم شما بک آپ می گیرید یا نسخه ی پشتیبان تهیه می کند. اما به هر حال باز هم بهتر است که قبل از حذف داده هایتان یکبار دیگر به صورت دستی خودتان نیز یک نسخه ی پشتیبان تهیه کنید.
• اطمینان حاصل کنید که به اینترنت وای فای متصل هستید.
• به Settings بروید.
• نام خود را بیابید. به iCloud رفته و iCloud Backup را انتخاب کنید.
• روی گزینه ی Back Up Now کلیک کنید.
ابن روند ممکن است چند دقیقه زمان ببرد. بسته به زمان آخرین باری که نسخه ی پشتیبان گرفته اید متغیر است.

• گرفتن بک آپ از طریق iTunes
• آیفون خود را به رایانه ای که معمولا با آن کار می کنید، وصل نمایید.
• آی تونز را باز کرده و گوشی آیفون خود را از میان دستگاه هایی که سمت چپ قرار دارد انتخاب کنید.
• روی دستگاه موردنظر راست کلیک کرده و گزینه ی Backup را انتخاب کنید.

• به یاد داشته باشید که اگر مواردی را در آیفون خود خریداری کرده که هنوز در رایانه تان ثبت نکرده اید، روی آیفون کلیک کنید و گزینه ی Transfer Purchasesرا انتخاب نمایید تا قبل از گرفتن نسخه ی پشتیبان خریدهایتان را انتقال دهید. توجه داشته باشید که حتی اگر به صورت دستی iCloud Backup را فعال کرده باشید، همچنان به صورت دستی می توانید از طریق iTunes نسخه ی پشتیبان تهیه کنید.

 

 

۳- از حساب کاربری خود در iCloud، iTunes و App Store خارج شوید.


اگر شما از iOS 10.3 یا بالاتر استفاده می کنید، به Settings بروید و نام خود را بیابید. به سمت پایین آمده و روی Sign out کلیک کنید. گذرواژه Apple ID خود را وارد کرده و روی Turn Off ضربه بزنید.

اگر از iOS 10.2 یا پایین تر استفاده می کنید، به Settings رفته و پس از انتخاب iCloud، روی Sign out کلیک کنید. دوباره روی Sign Out ضربه بزنید و گزینه ی Delete my Devices را انتخاب کرده و سپس گذرواژه Apple ID را وارد کنید. به Settings بروید، iTunes & App Store را انتخاب کرده و پس از کلیک روی Apple ID روی Sign out ضربه بزنید.

 

 

۴- غیر فعال کردن برنامه Find My iPhone


باید مطمئن شوید که این برنامه غیرفعال می باشد. ممکن است برای غیرفعال سازی آن، از شما Apple ID یا رمز عبور خواسته شود. برای غیرفعال سازی آن:
• به Settings رفته و پس از انتخاب نام خود به iCloud بروید و روی Find My iPhone کلیک کنید.
• با کلیک روی Find My iPhone toggle این برنامه را غیرفعال کنید.

اگر به گوشی آیفون دسترسی ندارید، و اگر از iCloud یا Find My iPhone در آن آیفون استفاده می کنید، به سیستم iCloud.com یا برنامه ی Find My iPhone در دستگاه دیگری وارد شوید، دستگاه موردنظر خود را پیدا و آن را انتخاب کرده و روی Erase کلیک کنید. پس از پاک شدن نام دستگاه از لیست موجود، روی Remove from Account کلیک کنید.

 

 

۵- غیرفعال سازی iMessage در آیفون


این احتمال وجود دارد که آیفون شما حتی پس از فروش از طریق برنامه iMessages برایتان پیام ارسال کند. اگر این برنامه را غیرفعال سازید، این روند متوقف می شود. با انجام این مراحل iMessages را غیرفعال کنید. با رفتن به Settings، به iMessages بروید و سپس آن را به شکل غیرفعال درآورید. اگر به گوشی آیفون خود دسترسی ندارید، می توانید به صورت آنلاین و از طریق این لینک https://selfsolve.apple.com/deregister-imessage/ این کار را انجام دهید. پس از اتمام این مراحل، شماره تلفن شما از خدمات iMessages حذف می شود.

 

 

۶- تنظیمات و کل داده های آیفون خود را پاک کنید


اکنون که از داده های خود نسخه ی پشتیبان تهیه کرده اید، می توانید با انجام مراحل زیر به حذف داده ها و تنظیمات دستگاه خود بپردازید. بهتر است که قبل از شروع این فرآیند، آیفون شما یا شارژ کامل داشته یا به منبع تغذیه متصل باشد.
• به Settings بروید.
• روی General کلیک کنید.
• به سمت پایین آمده و Reset را انتخاب کنید.
• با کلیک بر روی Erase All Content and Settings همه ی داده ها و تنظیمات پاک می شوند.
• در صورت تنظیم رمزعبور، در این مرحله باید رمزعبور خود را نیز وارد کنید. پس از وارد کردن رمز عبور، برای آخرین بار از شما خواسته می شود که آیا تمایل به حذف تمام داده ها و تنظیمات دارید یا خیر. سپس برای اتمام فرآیند روی Erase iPhone کلیک کنید.
این فرآیند بر اساس نسخه ی iPhone و میزان داده های دستگاه شما ممکن است از چند دقیقه تا چند ساعت به طول بیانجامد. محض اطمینان، قبل از پاک کردن داده های خود، می توانید از سیستم خارج شده و دستگاه خود را از سرویس های آنلاینی مانند Pandora، Dropbox و Google جدا سازید.

 

 

۷- حذف آیفون از حساب Apple ID


بهتر است که آیفون خود را از وب سایت Apple حذف کنید تا دیگر به Apple ID شما متصل نباشد. به این وب سایت رفته و وارد سیستم شوید.

 

در قسمت Devices روی آیفون خود کلیک کنید. در پنجره ی باز شده روی گزینه ی Remove from Account کلیک کنید.

 

 

۸- خارج کردن سیم کارت


قبل از ارسال یا تحویل تلفن خود به مالک جدید، مطمئن شوید که سیم کارت خود را از تلفن خارج کرده باشید

۹- قفل گوشی خود را باز کنید
اگر قصد دارید که گوشی خود را مستقیما به خریدار بفروشید، با باز کردن قفل دستگاه تان به آن فرد اجازه می دهید تا به اکثر شبکه های GSM در سراسر جهان وصل شود. اگر قصد فروش آیفونتان را دارید حتما از سایت SellCell بازدید کنید. این سایت یکی از بهترین مکان ها برای فروش و تعویض آیفون بوده و بهترین قیمت را برای آیفون قدیمی شما پیشنهاد می دهد.

اپل واچ سری ۷ در اندازه های بزرگتر ۴۱ و ۴۵ میلی مت...
عدم وجود تاچ آی دی در صفحه نمایش آیفون ۱۳
 

نظرات (0)

تاکنون هیچ فردی در این قسمت نظر نداده است

  1. به عنوان میهمان نظرتان را ارسال کنید البته اگر عضو سایت هستید لطفا وارد شوید اگر عضو نیستید می توانید ثبت نام کنید
پیوست ها (0 / 3)
موقعیت جغرافیایی خود را به اشتراک بگذارید