• آخرین
  • روند
  • همه
تاریخچه ی آیفون ها : از گذشته تا به امروز

تاریخچه ی آیفون ها : از گذشته تا به امروز

تیر 11, 1401

راهنمای جامع خرید ایرپاد

مرداد 15, 1401

راهنمای جامع خرید اپل واچ

مرداد 12, 1401

راهنمای جامع خرید آیپد

مرداد 15, 1401

راهنمای جامع خرید آیفون

مرداد 11, 1401
سینک کردن موزیک ها در برنامه ی موزیک اپل واچ

سینک کردن موزیک ها در برنامه ی موزیک اپل واچ

مرداد 10, 1401
mac-mini-m2

مشخصات و طراحی مک مینی M2

مرداد 11, 1401
بررسی مشخصات، قیمت و تاریخ عرضه آیپد ایر ۲۰۲۴ M3

بررسی مشخصات، قیمت و تاریخ عرضه آیپد ایر ۲۰۲۴ M3

مرداد 5, 1401
جلوگیری از خواندن پیام ها توسط سیری در ایرپاد و اپل واچ و کارپلی

جلوگیری از خواندن پیام ها توسط سیری در ایرپاد و اپل واچ و کارپلی

مرداد 5, 1401
macstudio m2

بررسی مک استودیو M2

مرداد 5, 1401
ipad-air-m2

بررسی شایعات و مشخصات آیپد ایر m2

مرداد 4, 1401
رفع شکل قطع و وصل شدن ایرپاد

رفع شکل قطع و وصل شدن ایرپاد

مرداد 9, 1401
Apple-MacBook-Pro-M2

نسل جدید مک بوک پرو 13 اینچی M2 Pro

مرداد 4, 1401
Mac-Pro-2022-almas

بررسی مشخصات، قیمت و تاریخ عرضه مک پرو M2

مرداد 4, 1401
ipad pro m2

بررسی مشخصات، قیمت و تاریخ عرضه آیپد پرو M2

مرداد 4, 1401
download-from-instagram-for-iphone

دانلود فيلم از اينستاگرام برای موبایل‌های آيفون

تیر 30, 1401
اموزش خاموش کردن voice over در ایفون

اموزش خاموش کردن voice over در ایفون

مرداد 18, 1401
الماس پایتخت
  • فروشگاه الماس پایتخت
  • اخبار اپل
  • شایعات اپل
  • اخبار اینستا ۳۶۰
  • اخبار دی جی ای
  • آموزش و ترفندها
  • اخبار تکنولوژی
  • ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
الماس پایتخت
بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
Home اخبار اپل

تاریخچه ی آیفون ها : از گذشته تا به امروز

سیر تکامل آیفون ها

توسط هانیه اعیان منش
تیر 11, 1401
در اخبار اپل
زمان خواندن: 3 دقیقه خوانده شده
0 0
A A
0
تاریخچه ی آیفون ها : از گذشته تا به امروز

 

مقالات دیگردر الماس پایتخت

تعویض باتری های معیوب ایفون ۵ به صورت رایگان توسط اپل

آیفون ۱۴ فیک

سازنده ی دوربین آیفون ۱۴

 

بررسی تمامی مدل های آیفون ها

اواسط سال 2007 میلادی است و محلی که در آن هستیم سان ‌فرانسیسکو یعنی قلب تکنولوژی دنیا است. کنفرانس مک ورلد همانند همیشه شلوغ و پرجمعیت است، از توسعه دهندگان تا خبرنگاران و کارمندان اپل زیر پرچم محصولات اپل در یک مکان جمع شده‌ اند تا آخرین دستاوردهای این شرکت را ببینند. استیو جابز مطابق معمول با آن آرامش همیشگی خود، روی صحنه ظاهر شده و پس از مقدمه‌ چینی مختصری آیفون را به جهانیان نمایش می‌ دهد.

در دورانی که معنای گوشی هوشمند با کلید های بیشتر و سیستم ‌عامل پیچیده و رابط کاربری سردرگم کننده و همراه بود، آیفون به معنای واقعی صنعت گوشی هوشمند را به ‌قدری تکان داد که هنوز پس‌ لرزه‌ های آن در جان این صنعت حضور دارد. اینکه گوشی هوشمند تنها یک دکمه داشته و باقی عملیات‌ های موردنیاز کاربر با لمس صورت می ‌گرفت، خود انقلاب محسوب می ‌شد تا لحظه‌ ای که با یک نیشگون ساده استیو جابز عکسی را روی آیفون بزرگ کرده تا برای همیشه شاهد حضور مولتی تاچ در هر صفحه لمسی بوده و به معنای واقعی نوع برخورد و تعامل ما با دستگاه‌ های همراه را برای همیشه تغییر پیدا کند.

حال پس از گذشت 15 سال از آن زمان و معرفی 16 مدل آیفون می ‌خواهیم برای شما تایم‌ لاینی از این محصول جذاب و تأثیرگذار صنعت گوشی هوشمند رسم کنیم تا بیشتر با تاریخچه آن آشنا شوید.

 

اولین آیفون کی به بازار آمد

 

همان‌طور که قبلاً اشاره نمودیم، شرکت apple اولین‌ بار در تاریخ 29 ژوئن 2007، گوشی آیفون را تولید و به بازار مصرف معرفی نمود. شاید این موضوع را به‌خاطر آورید که در سال‌های 2000 تا 2007 میلادی بازار تلفن‌ های همراه هوشمند در اختیار شرکت ‌های نوکیا، سونی اریکسون و بلک ‌بری بود. این سه شرکت سهم اصلی بازار موبایل را در کل جهان در اختیار داشتند و حکمرانی این برند ها در بازار فضای بسیار کمی را برای سایر برند ها ایجاد نموده بود.

گوشی ‌های آیفون در ابتدا در بازارهای آمریکا معرفی شد و مردم آمریکا، این گوشی موبایل را به ‌عنوان یک محصول انقلابی دیده و مشتاق خرید آن بودند، به‌گونه‌ ای که صف ‌های بعضا کیلومتری از منتظرین این محصول در پشت درهای اپل استورهای اپل و فروشگاه های AT&T دیده می ‌شد.

در همین هنگام که شکست سختی برای رقبا در بازار آمریکا رقم می ‌خورد، اپل با رویت استقبال کاربران غیر آمریکا در شبکه‌ های اجتماعی و اینترنت، مذاکرات خود برای دریافت تأییدیه‌ های لازم در جهت عرضه این محصول در بازارهای سایر کشورها اقدام کرد تا عرضه را هر چه بیشتر بر رقبای خود تنگ کند.

این گوشی آغاز یک سلطنت بی ‌پایان برای اپل و پایانی تلخ برای رقبایی همچون بلک‌ بری و نوکیا بود که تغییر ذائقه و نیاز کاربران را نادیده گرفته و به مسیر قبلی خود ادامه دادند.

 

اولین مدل آیفون Iphone

نسل اول گوشی‌ های آیفون با نام 2 جی G2 نام ‌گذاری شد. شاید جالب باشد که بدانید این گوشی از نسل سوم شبکه‌ های تلفن همراه استفاده نمی ‌کرد و این در حالی بود که رقبای آن در حال استفاده از این شبکه بودند. با این ‌حال هنوز در آن زمان نسل سوم موبایل جایگاه ثابت و متناسبی را میان کاربران باز نکرده بود و آیفون نیز با قابلیت اتصال به وای ‌فای نیاز بسیاری از کاربران را رفع می ‌کرد.

بااین‌حال رابط کاربر، صفحه ‌نمایش 3.5 اینچی تمام لمسی از جنس شیشه و لمس خازنی (برخلاف لمس فشاری آن دوره) از نوع مولتی تاچ و طراحی سنت ‌شکنانه و خاص آن، این محصول را به یک کالای لوکس و رده‌ بالا بدل کرد که همه برای داشتن آن ثانیه ‌شماری می ‌کرد.

بااین‌حال نسل اول آیفون از داشتن برنامه محروم بود و تنها برنامه‌ های تحت وب را اجرا می‌ کرد که این نقص بعدها از طرف اپل رفع شد.

آیفون 3جی iPhone 3G

آیفون 3 جی ؛ نسل سه وارد میدان می‌ شود.

با بهبود مودم‌ های G3 و بهینه شدن شبکه و مذاکرات با ارائه‌ کنندگان شبکه تلفن همراه در آمریکا، گوشی آیفون G3 توسط اپل عرضه شد.

طراحی آیفون در این نسل یک‌ پارچه و از جنس پلی‌ کربنات شد تا با گوشی نازک‌ تر و خوش‌ دست‌ تر روبرو شده و حس بهتری از آن دریافت کنیم.

اما آن ویژگی‌های گوشی iPhone 3G چه بودند که باعث شد خریداریان بیشتری برای خرید آن اقدام کنند؟ قیمت‌ گذاری این گوشی در مقابل نسل قبلی بهتر بود و یک دوربین 2 مگا پیکسل را برای این گوشی موبایل در نظر گرفته شد.

در آن زمان که اکثر گوشی‌های موبایل دارای دوربین نبوده یا دوربین‌های آنها VGA بوده (البته برخی از فیچرفون های سونی اریکسون و نوکیا در این جربان مستثنی بودند) و تنها تصاویری شبح گونه از محیط ضبط می‌کردند، اپل با قراردادن یک دوربین 2 مگاپیکسلی، واژه مگاپیکسل را برای کاربران معنا کرد و موفق شد بخش بیشتری از بازار را به تسلط خود در بیاورد.

.

 

آیفون 3جی اس

آیفون 3 جی اس ؛ بهبود پی در پی

با بهبود مودم‌ های G3 و بهینه شدن شبکه و مذاکرات با ارائه‌ کنندگان شبکه تلفن همراه در آمریکا، گوشی آیفون G3 توسط اپل عرضه شد.

طراحی آیفون در این نسل یک‌ پارچه و از جنس پلی‌ کربنات شد تا با گوشی نازک‌ تر و خوش‌ دست‌ تر روبرو شده و حس بهتری از آن دریافت کنیم.

اما آن ویژگی‌های گوشی iPhone 3G چه بودند که باعث شد خریداریان بیشتری برای خرید آن اقدام کنند؟ قیمت‌ گذاری این گوشی در مقابل نسل قبلی بهتر بود و یک دوربین 2 مگا پیکسل را برای این گوشی موبایل در نظر گرفته شد. در آن زمان که اکثر گوشی‌های موبایل دارای دوربین نبوده یا دوربین‌های آنها VGA بوده (البته برخی از فیچرفون های سونی اریکسون و نوکیا در این جربان مستثنی بودند) و تنها تصاویری شبح گونه از محیط ضبط می‌کردند، اپل با قراردادن یک دوربین 2 مگاپیکسلی، واژه مگاپیکسل را برای کاربران معنا کرد و موفق شد بخش بیشتری از بازار را به تسلط خود در بیاورد.

 

گوشی iphone 4

آیفون 4 ؛ انقلاب به معنی واقعی کلمه

آیفون 4 یکی از پر حاشیه ترین آیفون ها و شاید بتوان گفت بنیان ‌گذار صنعت افشا و لودادن محصولات دیجیتال قبل از معرفی بود. با وجود عکس ‌های لو رفته از آن تنها یک ماه مانده به رونمایی رسمی از آن و عصبانیت استیو جابز از این اتفاق، با رونمایی رسمی آن و اعلان مشخصات و قابلیت‌ های این دستگاه، مجدداً حیرت همه کاربران و خبرنگاران را بر انگیخت.

گوشی با طراحی تخت و تیز با همان خوش دستی و سایز مناسب در کنار دوربین اصلی 5 مگا پیکسلی و دوربین سلفی VGA برای مکالمات تصویری فیس تایم و اسکایپ در کنار صفحه نمایشی با رزولوشن بالا که مفهوم رتینا را در اپل بنیان‌ گذاری کرد، از نکاتی بود که این محصول را از تمام رقبا متمایز کرد.

همچنین مولتی تسکینگ و باز ماندن برنامه ها و قابلیت جابجایی بین آنها در این گوشی معرفی شد.

 

گوشی iPhone 4s

آیفون 4 اس ؛ سیری وارد میدان می شود!

 

آیفون 4 اس که نسل بعدی این خانواده بود، با تغییرات زیادی همراه بود، اما بزرگ‌ ترین تغییرات شامل پردازنده دو هسته ‌ای و حضور سیری بود که اولین دستیار صوتی هوشمند بود که در گوشی هوشمند وجود داشت.

همچنین دوربین این محصول ارتقا پیدا کرد تا عکس‌های باکیفیت‌ تری ضبط و ثبت کند.

 

 

 

و اما آیفون 5

آیفون 5 ؛ شروع تغییر برای اپل

 

با فوت استیو جابز و نبود وی بر مسند قدرت اپل، تیم کوک وارد میدان مدیریت می‌ شود. اولین آیفونی که در زمان مدیریت وی عرضه شد، آیفون 5 بود.

بزرگ ‌ترین تغییر در این گوشی، حذف طراحی ساندویچی شیشه و استیل بود و آلومینیوم یکپارچه جای آن را گرفت. طراحی کشیده با صفحه نمایش 4 اینچی که کماکان با یک دست قابل استفاده بود از شاخصه ‌های مهم این محصول بود.

حضور دوربین جلو با قابلیت فیلم برداری Full HD در کنار سخت افزار بروز شده و پردازنده گرافیکی جدید و درگاه Lightening که در زمان خود ابداعی نوین و خارق العاده بود، همگی نشان از پیشرفت روز افسون اپل داشت.

 

گوشی iPhone 5s

 

آیفون 5 اس ؛ دنیای موبایل وارد دوره 64 بیت می شود!

در دنیای کامپیوترها از سال 2005 ما شاهد افزایش روز افسوس پردازنده‌های 64 بیتی بودیم که محدودیت ‌های سخت‌افزاری زیادی را پشت سر گذاشته و کاربران سخت‌ افزار قوی‌تر و بهتری را دریافت می ‌کردند.

در دنیای موبایل حرکت به این سمت توسط اپل و با استفاده از آیفون 5 اس انجام شد. این گوشی مجهز به پردازنده A7 شد که اولین پردازشگر 64 بیتی از نوع ARM در دنیای موبایل ها بود.

هرچند که Touch ID نیز توسط این گوشی به جهانیان معرفی شد اما تأثیر پردازنده A7 در آن سال‌ها روی این مسئله سایه افکنده بود.

 

گوشی iPhone 5c

 

آیفون 5 سی ؛ آیفون 5 در بدنه پلاستیکی

آیفون 5 سی را باید تکرار مکررات و گوشی دانست که اگر استیو جابز حضور داشت، هرگز اپل دست به تولید آن نمی زد. اما در زمان مدیریت تیم کوک مجموعه اپل متفاوت بود و این گوشی تولید و عرضه شد.

بهترین تعریف از این گوشی این است که پلی‌کربنات جای آلومینیوم را گرفت و در حقیقت این دستگاه همان آیفون 5 بود.

گوشی iphone 6

آیفون 6 ؛ آغاز مسیر جدید

اپل با رونمایی از آیفون 6 به دوره طراحی قدیمی خود پایان داد، در حقیقت آیفون 6 یک تحول کاملاً مورد انتظار بود زیرا در طراحی اپل هر دو سال یک‌بار شاهد تغییر بودیم و این مسئله انتظار می‌رفت.

آیفون 6 با طراحی نازک و زیبای خود در کنار دو مدل معمولی و پلاس با صفحه ‌نمایش ‌های مختلف 4.7 و 5.5 اینچی خود بیشترین فروش تاریخ اپل را تجربه کرد.

در این گوشی تغییرات بنیادینی در بخش امکانات دیده نمی‌ شد اما طراحی جدید و زیبای آن دل هر کاربری را می ربود.

آیفون 6 اس

 

آیفون 6 اس ؛ اسطوره تکرار نشدنی دنیای موبایل

آیفون 6 اس از زمان معرفی تا به امروز 7 به‌ روز رسانی اصلی را دریافت کرده است، این موضوع را در کنار طراحی جذاب و سخت افزار قوی قرار دهید تا فرمول موفقیت این محصول را دریابید.

این آیفون با پردازنده A9 خود ثابت کرد که اپل زمان طراحی سخت افزار و نرم افزار بیشترین دقت را برای سازگاری در نظر می گیرد.

دوربین این گوشی قادر به ثبت فیلم های K4 و فیلم های صحنه آهسته با نرخ فریم 240fps و نسخه پلاس مجهز به لرزش ‌گیر اپتیکال برای دوربین اصلی بود.

 

 

ایفون SE کمی ارزانتر

آیفون اس ‌ای

 

کمپانی اپل iPhone se را در تاریخ ۲۱ مارس ۲۰۱۶ و در کنفرانس اپل معرفی نمود. این محصول جدید شرکت apple به عنوان یک کالای اختصاصی در نظر گرفته می شد. هدف اصلی شرکت اپل این بود که محصولی را تولید نماید که اولاً قیمت مناسبی داشته باشد تا افرادی که توانایی مالی کمتری نیز دارد از این برند هم استفاده نمایند و ثانیاً امکانات این گوشی موبایل نسبت به مدل های قدیمی، پایین تر و یا هم تراز نباشد بلکه برخی امکانات آن مانند دوربین یا پردازنده آن مانند مدل های بالاتر و جدیدتر، ارتقاء یافته باشد. از این رو گوشی آیفون se به عنوان یک محصول اقتصادی توسط شرکت اپل روانه بازار شد که علاوه بر قیمت پایین تر آن، امکانات مناسبی نسبت به مدل های قدیمی تر در اختیار کاربر خود قرار می داد.

 

آیفون 7 ؛ محبوب و زیبا

آیفون 7 ؛ ادامه طراحی جذاب

آیفون 7 و آیفون 7 پلاس کار سختی در پیش رو داشتند. موفقیت نسل های قبلی فشار زیادی بر تیم طراحی و توسعه این دو محصول قرار داده بود و باید در کنار یک طراحی جذاب قابلیت های گسترده تری هم برای آنها در نظر گرفته می شد.

با معرفی این گوشی برای اولین ‌بار در خانواده آیفون شاهد استفاده از دو لنز دوربین در قسمت پشتی گوشی بودیم. همچنین پردازنده سریع ‌تر و پردازشگر گرافیکی پرقدرت از دیگر مشخصات این محصول بود.

رنگ‌ بندی این نسل جذاب‌ تر از همیشه بوده و رنگ رز گلد آن این گوشی را به یک انتخاب اصلی برای بانوان تبدیل کرد.

آیفون 8 ؛ بزرگ و با کیفیت

آیفون 8 ؛ بازگشت به ریشه های اصلی

از زمانی که آیفون در قسمت گشتی خود از شیشه استفاده می کرد، 5 سال می‌ گذرد. اما باید گفت طراحی ساندویچی شیشه و فلز هنوز به ‌قدری جذاب است که حتی اپل را به ریشه خود بازگرداند.

در طراحی آیفون 8 این ترکیب استفاده شد اما این تنها تغییر نبود، دوربین این محصول با ارائه قابلیت بوکه یا همان تار کردن محیط پشت سوژه است، عکاسی موبایلی را به سمت‌وسوی جدید سوق داد و رقبا نیز در این مسیر همراه شدند.

شاید بتوان گفت نوستالژی اپل در همین گوشی تمام شد و پس از آن ما شاهد طراحی‌ های نوینی بودیم و خبری از آن فرمت همیشه صفحه‌نمایش با دکمه Home نبود.

آیفون ایکس : جایی که دنیا عوض شد

زمان تغیر فرا رسیده است!

تغییر و تحول صورت گرفته در آیفون ایکس را می توان بزرگ‌ ترین تغییر از زمان معرفی اولین آیفون عنوان کرد. حذف دکمه خانه و تمام صفحه شدن صفحه نمایش در کنار معرفی Face ID  بزرگ ‌ترین تغییر صورت گرفته در این نسل بود.

آیفون ایکس یک محصول انقلابی بود که نشان داد اپل به خوبی آینده گوشی های هوشمند را درک کرده و دوست دارد به عنوان یکی از رهبران این صنعت، به نوآوری و خلاقیت ادامه دهد.

این محصول همچنین ژست ‌های حرکتی جدید را در آیفون معرفی کرد که تا قبل به علت حضور دکمه خانه به آنها نیازی نبود. به همین دلیل کاربران جدید تا مدتی مشغول یادگیری این موارد بودند.

همچنین قابلیت شارژ بی سیم در زمان معرفی با وجود اقدام دیرهنگام اپل برای این موضوع، کماکان رضایت کاربران را به همراه داشت.

 

آیفون ایکس اس ؛ بهبود در پی بهبود

 

آیفون ایکس اس را می توان آخرین تست اپل از شرایط جدید آیفون دانست، با وجود عدم تغییرات بنیادین، اپل آخرین آزمون‌ و خطا را برای طراحی ‌های جدید آیفون روی این محصول انجام داد تا اطمینان حاصل کند که این طراحی موردپسند کاربران بوده و محصولی مطابق میل آن‌ ها است.

آیفون 11 ؛ شروع عصر جدید طراحی در اپل

 

بعد از آزمایش ‌هایی که آیفون ایکس و آیفون ایکس اس پس دادند، زمان طراحی آیفون 11 فرارسید اما این بار بدون جانی آیو، زیرا وی پس از دو دهه فعالیت مستمر و مدیریت بخش طراحی محصولات اپل، با ایجاد شرکت خود از اپل استعفا داد.

حال شرکت اپل در بحث طراحی باید محصولی را طراحی کنه که پدر آن محصول یعنی آیو دیگر حضور ندارد تا حق پدری را در حق این فرزند ادا کند. با این ‌حال شرکت اپل در روزهای سخت و دشوار همواره خود را ثابت کرده است و این بار نیز نشان داد که می ‌تواند از تیم خود نهایت استفاده را بکند.

آیفون 11 شروع عصر جدید طراحی شرکت اپل با نیم ‌نگاهی به گذشته بود، به نحوی که طراحی این محصول بیش از پیش آیفون بودن آن را می ‌رساند.

اپل در این نسل طراحی مربعی دوربین‌ های پشتی را رونمایی کرد تا این طراحی برای چند نسلی در آیفون حضور داشته و به عنوان یک نشانه از آیفون در ذهن مخاطب جای گیرد.

آیفون 11 در سه نسخه معمولی، پرو و پرو مکس به بازار عرضه شد که در نسخه‌ های پرو و پرو مکس شاهد استفاده از مجموعه سه دوربین بودیم، روندی که هنوز در طراحی آیفون‌های 12 و 13 نیز شاهد آن هستیم.

پردازنده سریع تر با معماری Big. Little که شامل 6 هسته است، از این نسل به بعد در آیفون‌ها باب شد تا آیفون از هر زمان دیگری قوی ‌تر و به‌ روزتر شود.

استفاده از استیل در ساخت بدنه نسخه‌ های پرو و پرو مکس نیز نشان داد که اپل بعد از تولید اپل‌ واچ نسخه استیل، به این اطمینان رسیده است که همانند آیفون 4 و 4 اس می ‌تواند از این فلز در بدنه آیفون مجدداً استفاده کند.

همچنین در این نسل از آیفون بالاخره اپل استاندارد IP67 را به‌صورت رسمی اعلام کرد اما کماکان همانند رقیبش یعنی سامسونگ به این موضوع اشاره می ‌کند که غرق کردن را توصیه نمی ‌کند.

 

آیفون 12 ؛ برگشت به ریشه آیفون

آیفون 12 ادامه دهنده راه آیفون 11 بود و حال دومین نسل آیفون بدون حضور رهبران اصلی آن یعنی جابز، فروستال و آیو باید طراحی و تولید میشد.
بنابراین طراحان و مهندسان اپل بار دیگر دفترچه طراحی خود را باز کرده و به سراغ یک نوستالژی جذاب رفتند، طراحی تخت آیفون 4 و 4اس!

درست خواندید، آیفون 12 بیش از هر محصولی که اپل تا کنون ساخته وفاداری خود را به بهترین طراحی آیفون یعنی آیفون 4 و 4اس نشان داده است. طراحی طلایی که در دوران استیو جابز با همکاری آیو صورت گرفت و نسخه های iOS 4 و iOS5 که توسط اسکات فورستال و تیمش طراحی شد، امکانات زیادی را به آیفون وارد کردند.

مشخصات و قیمت آیفون ۱۲ اپل - Apple iPhone 12 - زومیت
در طراحی آیفون 12 نیز نسخه پرو و پرو مکس با استفاده از استیل ضد خش ساخته شدند، البته این بار بدون حاشیه های به وجود آمده برای آیفون 4 و مشکل آنتن دهی آن، زیرا اپل محل آنتن ها را به خوبی انتخاب کرده و همچنین آنتن مخصوص شبکه نسل پنجم نیز مانند نوار مخصوص قلم اپل در آیپد، جایگاهی مشخص دارد.

پردازنده A14 این نسل نیز نسبت به نسل قبلی بهبود داشته و سرعت اجرای فرامین بالاتری دارد، همچنین میزان حافظه رم نیز در نسخه های پرو و پرو مکس بالاتر رفت تا کاربران برنامه های سنگین تری را بتوانند به روان ترین شکل ممکن اجرا کنند.

دوربین های قدرتمند این نسل نیز درخشان ظاهر شدند و قابلیت فیلم برداری و عکاسی بهتری را به کاربران ارائه کردند.

 

 

پست قبلی

راه حل مشکل فعال نشدن Caps Lock در مک بوک های جدید

پست بعدی

فرق بین آیفون اکتیو و نات اکتیو

هانیه اعیان منش

هانیه اعیان منش

هانیه اعیان منش | از سال 95 فعالیت خود را در حوزه های نویسنده، مترجم، محتوا شروع کرده و در نهایت با مبحث سئو اشنا شدم اما...

پست بعدی
فرق بین آیفون اکتیو و نات اکتیو

فرق بین آیفون اکتیو و نات اکتیو

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

الماس پایتخت

الماس پایتخت خبر

لینک های مرتبط

  • درباره ما
  • تماس با ما

الماس پایتخت را دنبال کنید

بدون نتیجه
مشاهده همه نتیجه
  • اخبار اپل
  • اخبار دی جی ای
  • اخبار اینستا ۳۶۰
  • شایعات اپل
  • آموزش

الماس پایتخت خبر

خوش آمدید!

ورود به حساب کاربری خود در زیر

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

ورود