مک بوک ایر m2 در برابر Dell XPS 13 Plus ؛ برترین ها در مقابل یکدیگر
برترین لپتاپهای فروخته شده در بازار کامپیوترهای شخصی عنوانی است که با سادگی به دست نیامده و برای کسب آن نیاز است که بهترین قطعات و طراحی و کارایی را در کنار یکدیگر جمع کنید. مک بوک ایر پر فروش ترین محصول اپل بوده که رقیب آن در در دنیای ویندوز دل XPS13 است که نسل جدید آن قبل از مک بوک ایر M2 معرفی شده است. در ادامه به مقایسه ی مک بوک ایر m2 با Dell XPS 13Plus می پردازیم، پس همراه ما باشید.
مقایسه ی طراحی اپل با دل
در بحث طراحی برگ برنده متعلق به مکبوک ایر M2 است. این لپ تاپ با طراحی زیبا و صنعتی خود در کنار رنگ های چشم نواز و شاسی یکپارچه آلومینیومی خود، حرفی برای طراحی ساده و جنس بدنه دل XPS 13 باقی نگذاشته و بار دیگر ثابت میکند اپل یکی از بهترین طراحیها و تولیدات بازار لپتاپها را انجام میدهد.
ظاهر کیبورد و تاچپد دل XPS 13 کمی عجیب و غریب بوده و حس یک محصول ناقص را به شما منتقل میکند. این در حالی است که طراحی کیبورد و تاچپد اپل در مک بوک ایر بسیار چشم نواز و کلاسیک بوده و چشمان کاربران سالیان درازی است که به آن عادت کرده است.

مقایسه ی سخت افزار مک بوک ایر m2 با Dell XPS 13 Plus
در بحث سخت افزار، این دو نوت بوک با دو تکنولوژی متفاوت طراحی و تولید می شوند. مک بوک ایر M2 از نسل دوم پردازنده های طراحی شده توسط اپل استفاده میکند که از معماری ARM بهره برده و دارای 8 هسته پردازشی و 10 هسته گرافیکی با سقف رم 24 گیگابایت است. نسخه مورد مقایسه ما از نوع 10 هسته پردازشی و رم 16 گیگابایتی است تا نزدیکترین مشخصات را به XPS 13 داشته و مقایسه متعادلی شود.
دل XPS 13 نیز مجهز به پردازندههای شرکت اینتل است که از معماری X86 بهره برده و در کنار آن در نسخه موردنظر ما از پردازنده Corei7-1280P استفاده شده که 14 هسته پردازشی دارد و از 16 گیگابایت حافظه رم DDR5 بهره میبرد.
با توجه به سختافزارهایی مختلف این دو محصول باید به بنچمارکها بسنده کرد که با توجه به گرافهای ارائه شده شرکت اپل برای M2 و علم به اعداد و ارقام دست آماده در آزمایشها برای M1 بهراحتی میتوان گفت که M2 پردازندههای اینتل را شکست میدهد و این پیروزی دیگری را برای مکبوک ایر به همراه دارد.
مقایسه ی صفحه نمایش اپل در برابر دل
صفحه نمایش مکبوک ایر از تکنولوژی لیکویید رتینای اپل بهره برده و رزولوشنی معادل 2560 در 1664 را در ابعاد 13.6 اینچی خود در کنار نرخ بهروزرسانی 60 هرتز جایداده است. همچنین نهایت روشنایی این صفحه نمایش با ارتقا نسبت به نسخه قبلی به 500 نیت رسیده است. این در حالی است که Dell XPS 13 از پنل OLED با کیفیت 3.5K و نرخ بهروزرسانی آن 60 هرتز بهره میبرد و روشنایی آن 400 نیت است. همچنین در دل نسبت صفحهنمایش 16:10 بوده که برای کارهایی مانند آفیس و وبگردی بسیار مناسب است.
در بحث صفحه نمایش با وجود خوب بودن صفحه نمایش مک بوک ایر M2، تراکم پیکسلی بالاتر و پنل OLED دل XPS 13 برگ برنده را در دست دارد.

درگاههای ارتباطی
در بحق درگاههای ارتباطی برنده بی چون و چرای این قسمت مکبوک ایر M2 است، این موضوع به لطف بازگشت MagSafe به این لپتاپ است که اجازه بهره برداری از دو درگاه Thunderbolt 4 را به کاربران داده و همچنین جک هدفون نیز در این نسل به قوت خود باقی است. این در حالی است که کاربران برای شارژ و استفاده از بیش از یک درگاه نیاز به حمل دانگل برای لپتاپ Dell XPS 13 خود دارند.
مقایسه ی شارژدهی مک بوک ایر m2 با Dell XPS 13 Plus
بخش باتری همیشه پاشنه آشیل کامپیوترهای ویندوزی بوده و بعد از چند سال این موضوع به قوت خود باقی است. در عین حال مک بوک ایر به علت استفاده از چیپ M2 و عدم حضور فن خنک کننده میتواند تا 18 ساعت ویدئو پخش کرده و در خدمت کاربر باقی بماند. این رقم در دنیای واقعی یعنی یک روز کامل کاری نسبتاً سنگین برای این محصول بدون نیاز به حمل شارژر و دغدغه شارژ آن امکانپذیر است.
جمعبندی
با توجه به تمام مقایسه هایی که صورت گرفت، مک بوک ایر با قیمت 100 دلار ارزانتر از کانفیگ مورد مقایسه Dell XPS 13 Plus، یک گزینه بهصرفه، مناسب و درعینحال قدرتمند است که نیاز بسیاری از کاربران را مرتفع میسازد.