📋فهرست مطالب:
تفاوت ایرپادهای نسل 1، 2، 3، پرو و مکس – ایرپاد برای هر سلیقهای!
با معرفی ایرپاد در سال 2016 رسماً ورود خود به حوزه هدفونهای بی سیم را آغاز کرد. در آن مقطع رقابتکنندگان بازار ال جی، سامسونگ و سونی بودند اما با حضور ایرپاد، کاربران اپل یک محصول کاملاً سازگار با اکوسیستم اپل را دریافت کردند. قیمت این محصول در زمان عرضه 133 دلار بود که از سایر رقبا مقداری بیشتر بود اما با توجه به سیاستهای اپل و طرفداران این شرکت، هیچ شکایتی از قیمت از سوی کاربران صورت نگرفت.
حال که به زمان معرفی و عرضه نسل جدید ایرپاد پرو مکس هستیم، تصمیم گرفتیم تا معرفی و مقایسهای مختصر از این خانواده هدفونهای بی سیم محبوب داشته و شما را در این تجربه شریک کنیم. پس در ادامه همراه شوید تا تفاوت بین نسلهای مختلف را با هم مرور کنیم.
ایرپاد ۱
این محصول با تأخیر فراوان از زمان معرفی به بازار عرضه شد و در همان روزهای اول فروش خوبی را تجربه کرد. شباهت سریهای این محصول به earpod های اپل بزرگ ترین نشانگر بود که اپل این محصول را تولید کرده است. طراحی این نسل بهقدری کاربرپسند بود که سایر شرکتهای چینی مشابه آن را تولید و به بازار عرضه کردند.
چیپ W1 که در این محصول استفاده شد به علت هماهنگی بالا با سیستم عاملهای محصولات اپل، با یک کلیک هدفون را با محصولات جفت کرده و بهسرعت اجازه فعالت کاربر را می داد.
همچنین قابلیت دریافت دستورات با فشردن بدنه و فعالسازی سیری از دیگر موارد جذاب و پرکاربرد این محصول بود.
این نسل با 5 ساعت زمان پخش آهنگ و 2.5 ساعت مکالمه در کنار 24 ساعت عمر باتری در صورت استفاده از کیس شارژ در زمان خود رکورد خوبی را به جای گذاشت.
این نسل در سال 2019 همزمان با معرفی نسل دوم ایرپاد از رده خارج شد.
ایرپاد ۲
جانشین ایرپاد اصلی در بحث طراحی تفاوت چندانی با نسل قبلی خود نداشته و بزرگترین تغییر جابهجایی چراغ شارژ دستگاه از داخل محفظه به قسمت بیرونی کیس شارژ بود. همچنین کیس شارژ وایرلس این محصول نیز بهصورت جدا به فروش میرفت.
بزرگترین تغییر در بخش سختافزار روی داد، جایی که پردازنده W1 جای خود را به H1 داد تا قابلیتهایی همچون فراخوان سیری با صوت و خواندن اعلانات توسط سیری برای شنیدن و در صورت نیاز پاسخ به آنها به ایرپاد افزوده شود.
این نسل طبق ادعای اپل از 50 درصد زمان مکالمه بیشتر و افزایش سرعت جفت شدن با دستگاههای اپل برخوردار بود.
باتری این نسل قابلیت 5 ساعت پخش موسیقی مداوم در کنار 3 ساعت زمان مکالمه را داراست و همانند نسل پیش در صورت شارژ توسط کیس خود، این ارقام تا بیش از 24 ساعت افزایش پیدا میکند.
این نسل از سوی اپل هنوز تولید و عرضه میشود.
ایرپاد پرو
حال که اپل تجربه خوبی را در زمینه هدفونهای بیسیم کسب کرده است، زمان آن رسیده تا نسخه پرو را معرفی کند. هدفون بیسیم از نوع In-Ear که با بالشتکهای سری خود بهخوبی گوش را محفوظ کرده که برای قابلیت نویز کنسلینگ نیاز است.
درست خواندید، در این نسل اکتیو نویز کنسلینگ به ایرپاد اضافه شد تا محصولی در خور برای رقبای سطح بالای بازار یعنی سونی و Bose شکل بگیرد.
عملکرد چیپ H1 در این محصول به حد اعلای خود رسید و در کنار امکانات پیشین، قابلیت نویز کنسیلنگ نیز در حد پرچمداران سونی و Bose و حتی گاهی بالاتر از آنها عمل میکند. همچنین حالت شفاف یا Transparency به ایرپاد این امکان را میدهد که صدای محیط اطراف را به شما منتقل کند.
همچنین قابلیت صدای فضایی شما را در یک محیط سهبعدی پخش صدا قرار میدهد که مناسب دیدن فیلمها است.
همچنین این نسل استاندارد IPX4 را دریافت کرده که این موضوع یعنی ایرپاد پرو در مقابل باران و عرق کردن کاربران مقاوم بوده و بدون نگرانی میتوان از آن حین ورزشکردن یا قدمزدن در هوای پاییزی لذت برد.
باتری این دستگاه با کیسی که متفاوت از نسل 1 و 2 بوده بهصورت ترکیبی بیش از 24 ساعت زمان استفاده برای پخش موسیقی و 18 ساعت زمان مکالمه را فراهم میکند و خود ایرپادها نیز تا 4.5 ساعت پخش موسیقی با قابلیت نویز کنسلینگ و 5 ساعت بدون آن را در کنار 3.5 ساعت زمان مکالمه برای کاربران فراهم میکنند.
ایرپاد مکس
اگر حس میکنید که اپل به یک فرم فکتور اکتفا میکند، در اشتباه هستید! اپل با معرفی ایرپاد مکس ثابت کرد که میخواهد همه نیازها را پاسخ داده و طیف گستردهتری را جذب اکوسیستم خود کند.
ایرپاد مکس از نوع هدفونهای On Ear بود که پشت درایورها بسته است. این هدفون با طراحی مینیمال خود نشان داد که اپل بسیار به طراحی محصولات خود اهمیت میدهد. این اهمیت تا آنجا پیش رفته است که حتی لوگوی اپل روی این محصول وجود ندارد.
درایوهای بزرگ و تنظیم شده این هدفون بیس قدرتمند در کنار صداهای زیر شفاف و با کیفیتی را از خود تولید کرده و رضایت بیشتر کاربران را میتوانند جذب کنند. همچنین قابلیت Noise Canceling و Transparency نیز برای این محصول در نظر گرفته شده است.
این ایرپاد تا 20 ساعت پخش موسیقی و مکالمه را میتواند انجام دهد و تنها از طریق درگاه لایتنینگ قابل شارژ است.
ایرپاد ۳
اگر طراحی ایرپاد پرو را دوست دارید اما با سریهای آن اصلاً ارتباط برقرار نکرده یا با گوش شما مشکل دارد، نسل سوم ایرپاد برای شما طراحی شده است.
طراحی این نسل بهقدری شبیه به برادر بزرگتر خود است که از دور ممکن است در نگاه اول این دو را با یکدیگر اشتباه بگیرید.
ایرپاد سه تمام قابلیتهای نسل پرو را بهاستثنای نویز کنسلینگ و حالت شفاف، دارا بوده و در کنار آن از پردازنده مشابه ای نیز استفاده میکند.
باتری این نسل از 6 ساعت پخش صدا در حالت عادی و 5 ساعت در حالت صدای فضایی را در کنار 4 ساعت مکالمه پشتیبانی میکند. در کنار آن با استفاده از کیس شارژ این اعداد برای موسیقی به 30 ساعت و برای مکالمه به 20 ساعت افزایش پیدا میکند.
کدام ایرپاد را بخرم؟
اگر مکالمه و طول عمر باتری محصول برایتان اهمیت دارد، انتخاب شما ایرپاد مکس و ایرپاد نسل سوم است.
در صورت نیاز به نویزکنسلینگ و قدرت بیشتر صدا، ایرپاد پرو و ایرپاد مکس بهترین گزینه ها هستند.
اگر گوش های شما حساس بوده و با سری های سیلیکونی مشکل دارید، ایرپاد نسل سوم همه امکانات یک ایرپاد پرو را به استثنای قابلیت نویز کنسلینگ و حالت transparency به شما ارائه می کند.
انتخاب شما هر کدام از این محصولات که باشد، ما در الماس پایتخت با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت این محصولات را به شما عرضه میکنیم.
تمام ایرپاد های نسل دو به صورت وایرلس شارژ میشه کیسشون؟
سلام دوست عزیز
ایرپاد نسل دو به صورت دو مدل توی بازار هست هم با کیس وایرلس که گرون تره و هم بدون کیس که وایرلس شارژ نمیشه که ارزون تره.